Gabinet Stomatologiczny, Stomatolog, Dentysta. Pawelec-Riabcew Agnieszka, lek. stomatolog. -  Bełchatów

szybki kontakt: +48 508 069 375

Obowiązek Informacyjny

Przesyłając e-maila na adres mailowy Administratora wyrażasz zgodę na dołączenie Twojego adresu poczty elektronicznej do listy kontaktów, której administratorem jest PRYWATNY GABINET STOMATOLOGICZNY AGNIESZKA PAWELEC-RIABCEW NAZWA SKRÓCONA: PRYWATNY GABINET STOMATOLOGICZNY, os. Okrzei 8/26, 97-400, Bełchatów, NIP 7691955796, (dalej jako Administrator).

Zawarte w treści korespondencji dane, w tym adres e-mail są przetwarzane przez Administratora zgodnie z przepisami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE („RODO”), w następujących celach:

  • w celu komunikacji z Tobą, w szczególności obsługi zapytań ofertowych, rozpatrzenia reklamacji dotyczących produktów lub usług Administratora, lub innych celach wynikających z treści Twojej korespondencji, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b) RODO;
  • w celu zawarcia i realizacji ewentualnej umowy pomiędzy Tobą a Administratorem zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b) RODO;
  • w celu realizacji obowiązków prawnych Administratora wobec Ciebie określonych w RODO, w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. c) RODO;
  • w celu realizacji działań marketingowych Administratora w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, a także zgodnie z Twoimi oświadczeniami woli dotyczącymi komunikacji marketingowej złożonymi wobec Administratora. Zgody udzielone w zakresie komunikacji marketingowej (np. na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną lub kontakt telefoniczny w celach marketingu bezpośredniego) mogą być wycofane w dowolnym czasie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Osobie udostępniającej dane przysługuje prawo żądania od Administratora dostępu do danych, które jej dotyczą, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Udostępnione dane osobowe nie są przekazywane przez Administratora podmiotom trzecim.

Administrator przechowuje dane osobowe przez taki okres, jaki jest konieczny do osiągnięcia określonych celów, tj.:

  • przez okres prowadzenia działalności gospodarczej przez Administratora.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub problemów związanych z przetwarzaniem danych osobowych należy kontaktować się z Administratorem pod następującym adresem:
os. Okrzei 8/26 97-400 Bełchatów, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Prywatny Gabinet Stomatologiczny

Gabinet lekarski

O Firmie


Prywatny Gabinet Stomatologiczny wyposażony jest w najnowocześniejszy sprzęt dentystyczny dostępny obecnie na rynku. Agnieszka Pawelec-Riabcew jest lekarzem stomatologiem z dużym doświadczeniem, praktyką oraz intuicją lekarską.

 

dyplom orły

Oferta


Gabinet oferuje szeroki zakres leczenia stomatologicznego, włączając leczenie ogólne, wykonywanie protez ruchomych całkowitych i częściowych oraz stałych np. mostów, koron, wkładów koronowo-korzeniowych. W gabinecie udzielane są szczegółowe instruktaże dotyczące higieny jamy ustnej.

stolik i dyplomy

Galeria


W gabinecie znajduje się komfortowo urządzona poczekalnia z wygodnymi fotelami. Najmłodszych pacjentów zapraszamy do kącika gier i zabaw. Pomieszczenie gabinetu jest klimatyzowane.

 

 

gabinet lekarski

Kontakt


Przestrzegamy postanowień Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.